Scouting Balmoral op Facebook

Wist je dat wij ook op Facebook te vinden zijn? Veel nieuws, leuke opkomsten en de verschillende evenementen uit onze agenda tref je ook aan op onze Facebookpagina. Net zo prettig. Nou ja, als je op Facebook zit. Zo niet, dan vind je de informatie ook op deze site!

Flyer Huttenbouwdag Mei 2016

21 mei Huttenbouwdag

Tijdens deze dag kun je je eigen hut bouwen.
Durf jij langs te komen op zaterdag 21 mei?
Schrijf je dan nu in via scoutingbalmoral@gmail.com

Gelukkig Nieuwjaar en een mooi Scoutingjaar

Namens al onze vrijwilligers, leden en het bestuur wensen we jullie een fijn goed en avontuurlijk nieuwjaar. Dat ook 2016 maar een jaar vol met leuke activiteiten mogen worden.

Op 8 januari luiden wij met de Explorers, Stam, leiding en het bestuur het Scoutingjaar goed in met een nieuwjaarsborrel en dit jaar zelfs een heuse karaoke. De foto’s en films zullen we jullie besparen.

Nogmaals vanuit heel Scouting Balmoral wensen wij jullie een goed 2016!

Winterfair Oosterhuizen 2015

Op zaterdag 28 november tijdens de Sfeervolle Winterfair Oosterhuizen kunnen kinderen met behulp van onze leden zelf een lekker broodje bakken boven het kampvuur in het Amfitheater!!! Wij zullen zorgen dat het kampvuur brandt! Kom jij ook?

Hike Explorers

Na een tof zomerkamp in Monschau (DE) werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een nacht kamperen op Scoutingterrein de Waterberg (Schaarsbergen/Arnhem) en vervolgens de dag erna met volle rugzak terug naar de blokhut lopen.