Hike Explorers

Na een tof zomerkamp in Monschau (DE) werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een hike voor Explorers met volle bepakking met voorafgaand een nacht kamperen op Scoutingterrein de Waterberg (Schaarsbergen/Arnhem) om terug naar de blokhut te lopen.

Met een groepje van 7 stoere dames en heren gingen we dit avontuur aan. Na een dag werken mocht op zaterdagavond in t donker nog even het tentje opgezet worden. Gelukkig geen regen. Daarna maar een mooi kampvuur maken om de avond warm door te brengen. Drup, drup, kampvuur wat opgestookt, plens. Een flinke hoosbui zorgt ervoor dat we iets wat eerder dan gepland in de tent lagen.

De volgende ochtend fris en fruitig op, tas inpakken, veters vast, route klaar en gaan. Op weg naar de blokhut. Een route van ongeveer 25/30km. Een mooie route die ons leidt over o.a. de Koningsheide en het Deelerwoud. Met zere benen komen  we aan, maar iedereen heeft de tocht uitgelopen. Met een tevreden gevoel kunnen we (al dan niet strompelend) naar huis voor een heerlijke warme douche en de benen omhoog.

Topweekend!